Spennende nattstafett for Gjø-Vard

16. august 2016 av Torbjørn Kravdal No Comments

Forrige helg ble nattstafetten Night Hawk arrangert fra Linnerud hoppsenter i Oslo. Det var første gang Gjø-Vard stilte lag i stafetten som har fellesstart for alle løpere på 1. og 2. etappe fredag kveld. Siden både 1. etappe og 2. etappe starter samtidig, blir fellesstarten større og det gjør det også mulig for løpere på samme lag å samarbeide underveis. Stafetten stoppes etter fellesstarten for å starte opp igjen med jaktstart og vanlig stafett dagen etter. Løpere som løp på natten kan da løpe en ny etappe, eller man kan stille med ulike løpere på alle etapper.

 

Night Hawk 2016: Ungdomslagene klar til start

Night Hawk 2016: Ungdomslagene klar til start. Foto: Hege Solerød

 

Dette ble altså en ny og spennende stafett for Gjø-Vards løpere. Det var ett jentelag, to guttelag og ett herrelag fra klubben. Ungdomsstafetten er også åpen for 12-åringer, så Lars og Annar fikk med seg en spennende stafett sammen med flere av de eldre ungdommene.

 

Night Hawk 2016: Tåka skaper magisk stemning over arena

Night Hawk 2016: Tåka skaper magisk stemning over arena. Foto: Hege Solerød

 

De fleste av Gjø-Vards løpere valgte overnatting i telt på arena fra fredag til lørdag, mens andre valgte arrangørens hotelltilbud eller privat overnatting.

 

Night Hawk: Annar i teltleiren

Night Hawk: Annar i teltleiren. Foto: Hege Solerød

 

 

 

 

 

Night Hawk 2016: Gjø-Vards løpere klar til start

Night Hawk 2016: Gjø-Vards løpere klar til start. Foto: Hege Solerød

 

 

 

Gjø-Vards jentelag med Kristine Haanes Strandlie og Kristine Kravdal løp ut som nr 11 i jaktstartstafetten lørdag morgen etter en tett fellesstart natten før. Jentene løp bra og avanserte til en flott 5. plass.

 

Night Hawk 2016: Fellesstarten

Night Hawk 2016: Fellesstarten. Foto: Hege Solerød

 

Night Hawk: Annar i fin stil mot mål

Night Hawk: Annar i fin stil mot mål. Foto: Hege Solerød

 

Neste år arrangeres Night Hawk på Eggemoen øst for Hønefoss, og stemningen blant Gjø-Vards løpere var klar: Da skal vi også løpe nattstafett!

 

Merket: , , , , ,

Leave a Reply

(required)

(required)