Klubbtur til 15-stafetten

19. mars 2012 av Anders Bergum No Comments

Lørdag 19. mai arrangeres 15-stafetten av Oppsal If Orientering. Rekruttene har satt av dette som en av årets felles turer, men for at vi skal få til et fullt lag trenger vi flere løpere i alle aldre. Vi setter opp buss for transport nedover til Østmarka.

15-stafetten er en stafett der flere løpere kan løpe sammen på noen av etappene. På de fire første etappene skal tre løpere  løpe sammen per etappe. Når de tre løperne på den fjerde etappen har fullført legger en løper ut på den tredje siste etappen og stafetten fullføres på «vanlig» måte. Alle fra 13 år og oppover kan delta. For rekruttene mellom 8 og 12 år er det satt opp en lagkonkurranse på samme måte som er brukt på O-festivalen. 3-5 løpere løper sammen og finner poster som gir ulike poengsummer etter vanskelighetsgrad. Rekkefølgen postene tas i, bestemmes av laget. Innbydelse finnes her

Det er ikke helt bestemt om vi skal delta eller ikke, dette avhenger av om det er noen som vil stille opp.

Send en mail til Bengt Erik(beejoh@online.no) hvis du vil være med på staffetten. For dere i aldersgruppen 8 til 12 som vil være med på lagkonkurransen, send mail til Martin(asa.martin@hotmail.com). Frist for påmelding er 15. april.

Dette blir en kjempebra tur, så meld dere på for en sosial happening i Østmarka.

 

Merket: , ,

Leave a Reply

(required)

(required)