Grasrotandelen

Grasrotandelen logo

Gi penger til Gjø-Vard  uten at det koster deg noe ekstra. Fem prosent av det du tipper for går nå direkte til Gjø-Vard.

Hva er dette?

Fra 1. mars i år kan de som spiller spill i Norsk tipping (unntatt Flax og Extra.)  være med på å bestemme hva noe av overskuddet i Norsk Tipping skal gå til. 5% av det som det spilles for i Norge går direkte til et idrettslag eller forening. Det er du som spiller som bestemmer hvor. Dette vil ikke gå utover dine spillekostnader eller premieutbetalinger. Men det er altså spillerne og ikke Norsk Tipping som bestemmer hvem som skal få denne andelen.

Hva må du gjøre?

  • Du må registre at du ønsker at 5% av det du spiller for skal gå til Gjø-Vard.
  • Det finnes oversikt hos alle kommisjonærer i Norge på hvilke organisasjoner som er registrert i frivillighetsregistret.

Gjø-Vard sitt organisasjonsnummer er 879 423 872, hvis du oppgir dette, så er det raskt og finn frem Gjø-Vard i registret.  Det er også lett for kommisjonæren og søk opp Gjø-Vard, om du ikke har med deg organisasjonsnummeret.Når du registrer deg vil Gjø-Vard automatisk få 5% av alt du har spilt for hittil i år – uten at du betaler noe ekstra!

Hva pengene går til?

  • Vedlikehold av Gjø-Vards anlegg/kart
  • Til glede for barn, unge og voksne, organiserte og uorganiserte aktiviteter.

Støtt opp om grasrotandelen!  Dette kan bli en viktig inntektskilde for Gjø-Vard.

Sorry, the comment form is closed at this time.