10mila nærmer seg

15. april 2012 av Anders Bergum No Comments

Det er nå bare 3 uker igjen til vi skal reise til 10Mila og forhåpentlig er dere i rute treningsmessig. Her kommer litt info om tingenes tilstand og om opplegget fram til avreise.

Når det gjelder ungdomslaget mangler vi en jenteløper, dvs. ei som kan fikse en 5 km. Vi jobber med saken. I tillegg har vi søkt dispensasjon i fra reglene om 2 jenteløpere. Dette for at Kristine og Elias skal kunne løpe sammen på 2 etp. Med gutt og jente sammen på 2. etp. teller det i utgangspuktet som gutteløper. Vi håper på velvilje i fra arrangøren slik at både Elias og Kristine får løpt.

For herrelaget sin del begynner brikkene også å falle på plass, men dessverre har det dukket opp noen skader. Eskil har fått et kraftig overtråkk og det er usikkert om han i det  hele tatt kan løpe. Han var i utgangspunktet tiltenkt en 14 km, men dersom han likevel kan løpe blir det trolig en kort etappe. Anders har slitt med langdistansekne + sykdom siden Spaniasamlinga, men er nå så smått i gang igjen. Forhåpentlig blir han helt klar til 10Mila. På plussiden noteres at Peter tar seg av en 9 km etappe. Med Eskil og Anders skadefrie har vi da fult lag. Ikke dårlig.

Siden våren har kommet tidlig i år, får vi anledning til å forberede oss godt. Flere av dere har allerede sesongdebutert og det finnes nå løpstilbud begge helgene før avreise. I tillegg  arrangeres Furunatta på Hamar nå førstkommende onsdag og nattløp på Elverum onsdagen etter. De som er tiltenkt nattetapper på 10mila bør derfor prøve å stille på Furunatta.  Se i aktivitetskalenderen. Fellesstart med gaffling gir også god trening i forhold til å dra nytte av løpere rundt seg. Håper dere har anledning til å dra bortover.

Vi setter opp følgende treninger fram til 10-O, og det er viktig at de aktuelle løperne prioriterer dette:

Tirsdag 17. :        Moskogen v/Moelvhallen

Onsdag 18.:        Furunatta + Mjøs-O trening Furuberget Hamar

Helga 21.-22.:    Norwegian Spring. Sarpsborg

Tirsdag 24.:         Tennishallen.  Vi samles etter treninga til kveldsmat og info hos undertegnede i Rugsvea 19.

Onsdag 25.:        Mjøs-o trening. Nattløp Elverum

Helga 28.-29:     Lørdagskjappen, Småleenløpet. Moss + Indre Østfold

Onsdag 2. mai: Aries-Cup. Vallset/Stange.

For detaljer se i aktivitetskalenderen.

Som kjent skal vi reise sammen med Løten, Ringsaker og Hamar. Vi kjører i fra Gjøvik fredag 4. mai kl. 1300 med privatbiler. Buss i fra Brumunddal kl. 1345. Det betyr at den enkelte må be om nødvendig fri i fra jobb/skole. For de av dere som må ta fri i fra skolen og trenger bekreftelse er det bare å si i fra.

Ta kontakt med Hans Jørgen dersom dere har spørsmål: 908 24 958

Merket:

Leave a Reply

(required)

(required)