Generell informasjon

Informasjon 2017

  • Introduksjonskurs tis 4 april 2017

Tirsdagstreninger/treningsløp 2017

Tirsdag er treningsdagen for hele Gjø-Vard. Det er spesielle o-tekniske opplegg for rekrutter og ungdommer, men det er også treningsløp for alle andre. Det vil være to løyper – ca 5 km a-nivå og ca 3 km c-nivå. Det er tidtakning med brikke for de som ønsker dette, men det er ikke EKT-enhet på postene (kun start/mål for tidtakning). Det vil bli lagt ut resultatlister på hjemmesiden etter hvert treningsløp.

Påmelding til o-løp – Eventor

For de fleste større løp i Norge vil «Eventor» bli brukt som påmeldingsløsning. Alle som skal melde seg på løp, må opprette egen konto. Under registreringen velger du selv brukernavn og passord. Du må også angi Gjø-Vard som din klubb.

Eventor brukes i både Norge og Sverige, samt av det internasjonale orienteringsforbundet (IOF).

Dersom du har problemer med registrering eller bruk av Eventor, kontakter du Gjø-Vards forretningsfører Arnfinn Pedersen (arnfinn@system-tre.no eller 97128628).

Telt på o-løp

Gjø-Vard har eget telt som tas med på o-løp slik at det blir hyggeligere i dårlig vær. Det er satt opp en liste med teltansvarlige for en del utvalgte løp. Dersom du skal på et løp som ikke er oppført på listen og vil ha med teltet, tar du kontakt med de som står oppført på listen før og etter aktuell dato for å gjøre avtale om overlevering av teltet.

Terminlister

Analyse

APP’s

Utstyr

Nettbutikker

Nyttige nettsteder

Leave a Reply

(required)

(required)