Skistuas fasiliteter

26. august 2011  |  by Monica Strand

På Skistua finnes alt som trengs for drift av helgeåpent, men det finnes også så mye mer. Skistua er nemlig et flott lokale for idrettslag eller klubber som ønsker å ha treningssamling. Vinterstid finnes flere mil med skiløyper, med utgangspunkt rett utenfor døra. Om sommeren kan man ha barmarkssamlinger for langrennsløpere, eller orienteringssamlinger.

 

Første etasje

Denne etasjen består i all hovedsak av en storstue (serveringslokale), en liten stue og et stort kjøkken. I tillegg til litt diverse ganger og lagre.

Storstua som på helgene brukes som serveringslokale har sitteplass til 90 personer. Det finnes dekketøy for 70 personer på Skistua. I spisesalen står et piano som selvsagt kan benyttes. Storstua har også adgang til lillestua.

I lillestua er det satt inn en del eldre sofaer, og det er plass til cirka 25 personer. Her er det mulig å trekke seg tilbake for å slappe av og være sosiale eksempelvis under treningssamlinger. Det er flere store vinduer og fin panoramautsikt fra lillestua.

Kjøkkenet er stort med flust av utstyr, sånn som kjøleskap, komfyr, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker, vaffeljern og oppvaskmaskin. Det er også mulighet for å bruke fryser.

 

Andre etasje

Svært gode overnattingsmuligheter. Totalt består andre etasje av fire rom. Det er 22 madrasser som ligger i det minste oppholdsrommet, og disse kan da brukes rundt omkring i andre etasje. Det er tre senger og tre sovesofaer fordelt på de fire ulike rommene.
Egen brannstige fra andre etasje og ned til bakkenivå.

 

Kjeller

I kjelleren er husets dame/herre-toaletter og garderobeanlegg. Garderobene har dusjmuligheter.


 

 

 

Gjø-Vard


Arkiv

Arkiv