Gjø-Vard preget Ringreven

25. september 2011 av Torbjørn Kravdal No Comments
Ringreven 2011

Gjø-Vard preget Ringreven

Søndag ble den tradisjonsrike stafetten Ringreven arrangert av Ringsaker OK på Moelv og Gjø-Vards eneste lag var med på å prege stafetten hele vegen fra start til mål.

Først ut var Are og han tok teten allerede på startposter. Ved passering samlingsplass hadde han følge med Synnfjells 1. lag og de vekslet side om side. Are var godt fornøyd med løpet som han betegnet som årsbeste. Astrid la ut i tet sammen med Synnfjell, men kom alene både ved passering og veksling. Gjø-Vard hadde en god luke bakover da Martin la ut på tredje etappe. Martin holdt stand og sendte Arnfinn ut med fortsatt ledelse. Arnfinn hadde en liten runde på sistepost, men sendte unge Peder ut på siste etappe. Vangs 1. lag hadde imidlertid startet opphentingen på slutten av stafetten og hadde rutinerte Jan Ola Pedersen på siste etapppe. Ved passerings samlingsplass var luken tettet og det var duket for et durabelig spurtoppgjør. Jan Ola var først på siste post og med et kort oppløp ble det en solid 2. plass til Gjø-Vard!

I år hadde Gjø-Vard dessverre kun et lag i Ringreven, men vi hadde også med oss en rekke rekrutter som løp individuelle løp. Det spirer godt bland de unge under stafettalder, så senere må vi mobilisere slik at disse kan få løpe den uhøytidlige og morsomme stafetten. Ringsaker hadde som vanlig laget en hyggelig ramme rundt arrangementet og hadde fortjent mer enn 12 lag på startstreken i stafetten.

Resultater finnes hos Ringsaker OK.

Merket: , ,

Leave a Reply

(required)

(required)