O-ringen 2020

27. oktober 2019 av Øyvind Lien No Comments

Lyst til å prøve en veldig sosial og artig orienteringskonkurranse/ferietur? Det er hvert år mange Gjø-Vardere som legger litt av ferien til ulike plasser i Sverige for å løpe orientering. Dette er verdens største orienteringsarrangement og veldig moro. De fleste av oss bor sammen på camping og har det utrolig sosialt og artig samtidig som vi løper. Kan absolutt anbefales også de som ikke har vært med så mye. Det er en flott måte å bli kjent med andre i klubben og komme seg inn i miljøet. Det er klasser og løpsmuligheter for alle, fra enkleste mosjon til verdenseliten.

I år vil vi prøve å samle klubbene rundt Mjøsa ved at vi melder oss på campingen (ikke løpene) med Mjøs-O som klubb. Vi vil da komme i nærheten av mange som vi vanligvis møter på løp. Camping kan bestille med eller uten strøm. Ved å velge med strøm, kommer vi nærmest mulig hverandre. Uten strøm er også mulig, men da kan man komme litt lenger unna (men fortsatt samme felt).

Første påmeldingsfris er 1. november. Da får man 30% rabatt. MEn det er også mulig å melde seg på langt utover våren.

Noe du lurer på angående klasser, overnatting eller annet? Post et spørsmål på Gjø-Vard sin medlemsside på Facebook så er det helt sikkert mange som har svar:

https://www.facebook.com/groups/108707982973808/

Leave a Reply

(required)

(required)