Nye skolekart

10. mars 2016 av Torbjørn Kravdal No Comments

Gjø-Vard har etterhvert en stor sprintkartbase over Gjøvik by og Biri, noe som gjør at skolene er godt dekket med kart i umiddelbar nærhet. Gjø-Vard har i mange år tilbudt skolene gratis kartutsnitt for nedlasting. Kartutvalget har nå gjort en større oppdatering av kartutsnittene.

I fjor ble kartbasen i Gjøvik utvidet sørover, noe som gjør at Vindingstad skole nå er kartlagt. Så vidt kartutvalget kjenner til har det aldri vært kart rundt Vindingstad skole, som riktignok er en av de nyeste skolene i Gjøvik. Det gjøres rett som det er oppdateringer av kartbasen slik at det må lages nye kartutsnitt til skolene. I områdene rundt Steinerskolen, Kopperud, Blomhaug, Vardal, Fredheim og Bjørnsveen er det gjort oppdateringer og laget nye kartutsnitt. Det samme gjelder på Biri slik at Skrinhagen og Biri også har fått oppdaterte kartutsnitt.

På Kallerud har Gjøvik Internasjonale skole startet opp i fjor og vil få sitt eget kartutsnitt. En liten revisjon i området må til for å få inn den nye skolen samt noen endringer rundt Kallerudhallen. Dette vil bli klart ganske snart.

Alle skolekartene til Gjø-Vard ligger nå klar for nedlastning i PDF-format slik at skolene enkelt kan skrive ut de kartene de selv ønsker.

Leave a Reply

(required)

(required)