Minneord Arne Dæhlin

17. april 2013 av Eirik Gullord No Comments

Arne Dæhlin er død. Han sovnet stille inn i sitt hjem for få dager siden, 83 år gammel.

Arne Dæhlin har skrevet sitt navn inn i Gjø-Vards historie med gullskrift. Han har vært leder i klubben og pådriver i en lang rekke gjøremål i Gjø-Vards regi. Med sin enorme kunnskap, hukommelse og sin underfundige humor, var han en inspirasjon for alle oss som forsøkte å følge i hans fotspor.

Arne var blant pionerene som bidro til både Gjø-Vard og o-sportens enorme vekst fram mot gullalderen på slutten av 1970- og begynnelsen av 80-tallet. Han var selvskreven som redaktør av jubileumsberetningen i forbindelse med klubbens 50-årsjubileum i 1997. For sin innsats for Gjø-Vard, ble Arne og kona Hjørdis Dæhlin for noen år siden hedret med klubbens æresmedlemskap.

De siste årene har Arne vært noe svekket helsemessig, men senest på Skistuas 75 års jubileum var han til stede og koste seg i selskap med klubbens medlemmer.

Arne Dæhlins kremasjon finner sted ved Hunn kapell fredag 19. april klokka 12.30. I dag går våre tanker til Hjørdis, Jon Magnus og resten av familien. I stor takknemlighet for alt Arne har betydd for klubben og vi som hadde den glede å kjenne han, lyser vi fred over Arne Dæhlins minne.

Gjø-Vard OL

Leave a Reply

(required)

(required)