Informasjon fra styret

22. desember 2011 av Bjørn Godager No Comments

Det nye styret har hatt første styremøte 5. desember. Alle referater legges ut på hjemmesiden under klubbinfo. Protokollen fra årsmøtet viser blant annet hvem som ble valgt og som sitter i viktige verv.

Ubesatte verv

Etter årsmøtet er det en del ubesatte verv og funksjoner, men det jobbes med å tette disse hullene. Blant annet gjelder det Skistuakomiteen (utleie), deler av Trimkomiteen, materialforvalter for både tøy og annet utsyr.  Her er det gode muligheter for å engasjere seg for klubbens medlemmer!

Anders Bergum og Jens Waage har sagt seg villig til å bistå med å legge ut stoff på web, og det er kjempefint. Opplæring vil bli gitt med det første. Dette innebærer også at medlemmer som ønsker stoff lagt ut kan kontakte disse.

Målet er at flere skal legge ut stoff på hjemmesida og på en slik «opplæringsdag» er det ønskelig at mange kan være med.

Hvordan finne fram på websida?

Den nye websida har et søkefelt øverst til høyre hvor du kan søke på temaer.

I tillegg kan du bruke arkivfunksjonen og bla på stoff fra ulike måneder. Du kommer lett inn npå denne arkivfunksjonen etter først å ha åpnet en av sakene øverst på websida.

Skistua – egen webside

Skistua har blitt et eget valg ytterst til høyre i menyen.

Redigering av stoff på denne siden krever at du først går inn på Skistuasiden før du logger deg inn. Det er fordi den er lagd som en egen webside som skaql kunne sørge for markedsføring og info om Skistua  – uten at brukerne her nødvendigvis trenger å se alle Gjø-Vard-saker forøvrig.

 

Leave a Reply

(required)

(required)