Gjø-Vard arrangerer Unionsmatchen 2020!

21. november 2018 av Torbjørn Kravdal No Comments

Mjøs-o avvilet sitt årsmøte mandag 19. november, og der ble det også bestemt at Gjø-Vard arrangerer Unionsmatchen 2020 på vegene av Mjøs-o.

Unionsmatchen er en årlig vennskapelig orienteringskonkurranse for 13 – 16 åringer mellom de svenske distriktene Halland-Skåne, Göteborg, Bohuslän-Dal, Västergötland og de norske kretsene Buskerud, Østfold, Akershus og Oslo, Mjøs-O. Det konkurreres i klassene H/D 13-14 og H/D 15-16 år. Arrangementet går annet hvert år i Norge og Sverige. Mjøs-o har vært med siden 2016 og i 2020 er det altså vi som arrangerer.

Jenter fra Mjøs-o på Uionsmatchen 2017. Foto: Torbjørn Kravdal

Unionsmatchen arrangeres en helg på våren med ankomst og trening fredag, individuelt løp lørdag samt stafett og hjemreise søndag. I tillegg til løpene må arrangøren håndtere overenatting og bespisning for ca 300 løpere og ledere. Kretsene er selv ansvarlig for transport og kommer med egne innleide busser som også transporterer løpere fra overnatting til løpene. Lillehammer, Toten-Troll og Raufoss har alle signalisert til Mjøs-o at de kan bidra til arrangementet. I tillegg har Gjø-Vards styre dialog med et skolekorps på Gjøvik om mulig samarbeid rundt overnatting og bespisning. Løpsterreng og sted for overnatting er ikke bestemt enda.

Mjøs-Os lag i Unionsmatchen 2017. Foto: Torbjørn Kravdal

Gjø-Vard vil trenge dugnadsinnsats fra alle aktive medlemmer. Aktuelle datoer for arrangementet er 22.-24. mai 2020 eller 5.-7. juni 2020. Datoen bestemmes endelig under lagledermøtet på Unionsmatchen 2019. Den arrangeres av Bohuslän-Dal.

Uionsmatchens hjemmeside

Leave a Reply

(required)

(required)