Bra løping i Valdres

7. august 2011 av Eirik Gullord No Comments

Gjø-Vard deltok med fem løpere i årets hovedløp på Fagernes og Beitostølen. Resultatene ble etter helga noe varierende, men særlig Tobias Lerche Fodstad gjorde det godt i H14-16C.
Tobias Lerche Fodstad var den som etter helgas Hovedløp langdistanse på Beitostølen kunne smile aller bredest etter å ha løpt inn til en kjempesterk fjerdeplass i H14-16C.

C-klassen hadde i år 16 startende, og fjerdeplassen er dermed sterk av 14-åringen. Under lørdagens sprint løp Tobias i H14. Da endte han på en 62. plass av 67 fullførende løpere.

Jevnt god
En annen som gjorde det godt var Anders Bergum, som var med i sitt siste hovedløp denne helga.

I Fagernes’ gater løp han inn til en 25.-plass på sprinten, mens klubbkompis Elling Fossheim Asplin slo han med en 19. plass. Søndag fikk imidlertid Anders sin revansje. I skogen rundt Beitostølen løp han nemlig inn til 18. plass i ei sterk H16-klasse med hele 75 fullførende løpere. Elling hadde dessverre en tyngre dag i skogen med 74. plassen lørdag.

I H 16 var også Jens Waage med begge dager. Han endte på en 38. plass på sprinten hvor 79 løpere fikk godkjent av tidtakerne. Søndag ble det 46. plass på Jens.

Disket
Lillebror Peder Fossheim Asplin var mer uheldig enn de andre i Fagernes gater, der det hele endte med en diskvalifisering i H15. Søndag blei det en 70. plass av 87 fullførende løpere.

Nå venter noen morsomme dager med O-landsleir på Gjø-Vards gutter, før det er klart for kretsstafett torsdag formiddag.

Anders løp inn til 18. plass på langdistansen

Merket:

Leave a Reply

(required)

(required)